Cautare

909 de rezultate pentru "viorel arcas" (4.67 secunde)
Presedintele Asociatiei Nationale a Industriilor de Morarit si Panificatie din Romania, Viorel Marin, sustine ca in acest an griul este mai bun calitativ doar in ceea ce priveste doi indici - indicele de cadere si indicele de deformare.
Am inteles caa presedintele AVAS este in concediu", ne-a declarat liderul sindicatului din cadrul Menarom, Viorel Ariton.
Cifra de afaceri a grupului European Drinks a crescut in primele noua luni cu 7% comparativ cu nivelul din perioada similara a anului trecut, iar exporturile companiei au avansat cu peste 50%, a declarat ieri Viorel Micula, presedinte al grupului, citat de Mediafax.
Masura a fost adoptata la solicitarea acestora, deoarece au inregistrat vanzari scazute in perioada de vara, a declarat Viorel Borsan, director in cadrul ministerului.
Carmen Adamescu, care i-a platit in vara anului trecut 10 milioane de euro omului de afaceri Viorel Paunescu, pentru achizitia hotelului Rex, spune ca va investi in acesta circa sapte milioane de euro.
Spre exemplu Viorel Rotila, asistent universitar la Catedra de Filosofie-Sociologie a Universitatii "Dunarea de Jos", ne-a precizat ca, cel putin in ceea ce priveste Galatiul, nu se poate vorbi despre necesitatea importarii de forta de munca:
Potrivit secretarului de stat Viorel Palasca, din cadrul Ministerului Economiei si Finantelor a Romaniei, cu ocazia intrunirii s-a luat decizia ca fiecare guvern sa fie reprezentat in companie, in mod egal, prin societatile implicate.
Pe de alta parte directorul Parcului Industrial, Viorel Munteanu, ne-a precizat ca a fost necesara majorarea capitalului societatii care administreaza acum parcul industrial cu suma de 23.253.333 de lei. ... "Investitia din infrastructura este realizata in proportie de pana la 50%", a mai spus Viorel Munteanu.
Liderul sindicatului din cadrul Comisariatului Regional al Garzii de Mediu Galati, Viorel Beltic, ne-a declarat ca sindicatul a obtinut castig de cauza la toate instantele galatene in procesul deschis impotriva celor doua institutii, care au decis ca personalul avea dreptul legal sa beneficieze de prima de vacanta anuala in perioada 2001-2006.
Romania nu se confrunta cu o criza a graului, ci cu una a preturilor, deoarece peste jumatate din importurile de grau sunt ilegale, iar importatorii stabilesc un pret artificial atat la grau, cat si la faina, sustine presedintele ANAMOB, Viorel Marin."Romania nu se confrunta cu o problema a graului, ci cu una a preturilor.
Salarii in functie de productivitate Presedintele Uniunii Sindicatelor Feroviare "Miscare Comercial" Galati, Viorel Istrate, considera ca, in actuala situatie, nu se putea cere mai mult de la administratie.
Pretul uleiului a crescut cu 80 % in ultimul an din cauza costurilor cu materia prima, care s-au dublat in acest interval, iar evolutia preturilor in 2008 va depinde de suprafata cultivata cu floarea-soarelui si de productia obtinuta, a declarat Viorel Zichil.i"Costurile cu materia prima din recolta 2007 s-au dublat fata de recolta din 2006.
Ritmul de crestere a investitiilor in economia Romaniei in primele trei luni ale anului a fost cel mai mare din istorie, a declarat luni presedintele Sectiunii Servicii din cadrul Camerei de Comert si Industrie Bucuresti (CCIB), Viorel Paul.
Chiar daca au beneficiat de la 1 octombrie de o majorare salariala fixa, cei 270 de angajati ai Menarom nu se pot lauda cu o munca decenta, potrivit declaratiei liderului de sindicat Viorel Ariton.
Suprafata cultivata cu porumb va scadea anul viitor cu 30% fata de 2008, când au fost cultivate 1,9 milioane de hectare, a declarat presedintele Federatiei Nationale a Producatorilor Agricoli din România (FNPAR), Viorel Matei.
In ceea ce priveste pretul painii, presedintele Asociatiei Nationale a Industriei de Morarit si Panificatie, Viorel Marin a declarat pentru NewsIn ca influenta devalorizarii leului este diferita de la o unitate la alta iar producatorii care nu vor putea sa suporte cresterea euro, vor scumpi painea.
Remediere rapida Inspectorul sef adjunct al ITM Galati, Viorel Dumitru, ne-a declarat ca inspectorii de munca au facut luni verificari la societate pentru a constata modul in care sunt respectate normele de sanatate si securitate in munca si implicit aspectele sesizate de sindicalistii de la Solidaritatea.
Comvex nu este in masura sa oblige nici un partener sa plateasca, abonamentul forfetar de 1,34 milioane de euro pentru ArcelorMittal Steel Galati fiind stabilit de comun acord cu directorul combinatului, in urma negocierilor, ne-a declarat Viorel Panait, directorul general si presedinte al Consiliului de Administratie de la Comvex.
Ma asteptam ca macar o data sa fie un presedinte asa cum ar trebui sa fie", a declarat deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, care a adaugat ca Traian Basescu "nu va apuca " al doilea mandat pentru a fi asa cum spune el.
In replica, Stefan Viorel, presedintele Comisiei de Buget Finante din Camera Deputatilor, a atentionat ca in contextul in care Guvernul isi propune sa modifice titluri executorii, lucrurile sunt neconstitutionale.
google-analytics.com